Με μεγάλο σεβασμό και δέος, θα ήθελα να αναφέρω τη μεσιτεία της Παναγίας Μηλεσιώτισσας, προς δόξα Θεού και προς τιμήν Της Υπεραγίας μας Θεοτόκου.
Με τον σύζυγό μου προσπαθούσαμε αρκετό καιρό να κάνουμε παιδάκι. Παρόλες τις προσπάθειές μας, δεν κατάφερνα να μείνω έγκυος και αυτό ήταν κάτι που με απασχολούσε και το συζητούσα συνέχεια με τον Πνευματικό μας. Σε κάποια επίσκεψή μας στο πνευματικό μας λοιπόν, έτυχε να έχει μόλις επιστρέψει ο Πάτερ με την ενορία του από πνευματική εκδρομή στο Μήλεσι, και είχε μαζί του, ως ευλογία, εικόνες αλλά και πολύτιμο Μύρο από την Παναγία Μηλεσιώτισσα. Αφότου του εκμυστηρεύτηκα για ακόμη μία φορά το πρόβλημα μου, και αφότου τελείωσε το μυστήριο της εξομολογήσεως, ο Πάτερ πριν φύγουμε με τον σύζυγό μου, μας δίνει ως ευλογία μία από τις εικόνες με τον Μύρο, με τα εξής λόγια: “Αυτό είναι Μύρο από την Παναγία Μηλεσιώτισσα η οποία έχει χαρίσει έως τώρα πάρα πολλά παιδάκια, και μάλιστα στην εκδρομή μας βαπτίστηκε και ένα από αυτά! Σας εύχομαι το επόμενο παιδάκι που θα χαρίσει η Παναγία να είναι το δικό σας!”
Και πράγματι, τον επόμενο μήνα έμεινα έγκυος!
Δε μπορώ παρά να συγκινούμαι και να δοξάζω τον Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο για αυτήν την ευλογία, και τώρα έχουμε στην αγκαλιά μας το εφτά μηνών αγοράκι μας!
Θα ήθελα να πω σε όλα τα ζευγάρια που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα, ότι είναι πολύ σημαντική η πνευματική αντιμετώπισή του, με εξομολόγηση και συχνή Θεία Κοινωνία, γιατί είμαι σίγουρη ότι πάνω από όλα η χάρη Της Παναγίας μας, αλλά και σε συνδυασμό με την ευλογία του Πνευματικού μας Πατέρα, είχαν σαν αποτέλεσμα να κρατάμε το μωράκι μας στην αγκαλιά μας.
Κλείνω λοιπόν με μία ευχή: Εύχομαι το επόμενο παιδάκι που θα χαρίσει η Παναγία μας Μηλεσιώτισσα να είναι το δικό σας!
 
Στέλλα, Λονδίνο, 12/8/2015

Please follow and like us:
error
fb-share-icon

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *