Η Gianna Jessen αποτελεί το σύμβολο της δύναμης του Θεού κόντρα στην ανθρώπινη φρίκη των εκτρώσεων! Η εμπειρία της αποδεικνύει ότι το θέλημα του Θεού είναι ισχυρότερο  από το”δικαίωμα επιλογής” της βιολογικής της μητέρας. Η 38χρονη σήμερα κοπέλα επιβίωσε από διαδικασία έκτρωσης! 
Η μαρτυρία της είναι συγκλονιστική και μας την παρουσιάζει το ΕΚΚΛΗΣΙΑONLINE.… 
Η κοπέλα κατέθεσε πριν από λίγες μέρες  στη Δικαστική Επιτροπή της Βουλής επ ‘ακροατηρίου συζήτηση, στην Ουάσιγκτον
Χάρη σε μια έρευνα του Κογκρέσου για τον οργανισμό “Planned Parenthood” (μτφρ προγραμματισμένη μητρότητα), ήρθε το φως μια απίστευτη ιστορία μιας 38χρονης σήμερα γυναίκας, επιζήσασας άμβλωσης.
Η ζωή της Jessen, αποτέλεσε και την έμπνευση για την ταινία “October baby”. Στη Δικαστική Επιτροπή της Βουλής την περασμένη εβδομάδα εκμυστηρεύτηκε το πώς επέζησε 18 ώρες να καίγεται στη μήτρα της μητέρας της σε μια κλινική Οικογενειακού Προγραμματισμού στην Καλιφόρνια.
Η Jessen εξήγησε ότι η μητέρα της ήταν επτάμισι μηνών έγκυος όταν πήγε στην Planned Parenthood και εκεί την συμβούλευσαν προχωρήσει σε άμβλωση.
Η Jessen δήλωσε ότι για διάστημα 18 ωρών καιγόταν στην κοιλιά της μητέρας της όσο ο “γιατρός” επιχειρούσε αργά μια αλατούχο άμβλωση, μια διαδικασία με την οποία θα έχει σκοτώσει αμέτρητα άλλα μωρά.
Ωστόσο, ήταν το θέλημα του Θεού, το μωρό να γεννηθεί ζωντανό τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Απριλίου 1977 και δύο νοσοκόμες έκαναν έκκληση για ένα ασθενοφόρο να πάρει το βρέφος που το σωματάκ ιτου ήταν γεμάτο εγκάυματα.
“Αυτή η μέθοδος των αμβλώσεων καίει το μωρό μέσα και έξω, τυφλώνει και πνίγει το παιδί, κι αυτό γεννιέται νεκρό συνήθως εντός 24 ωρών. Εγώ επέζησα. Αντί να πεθάνω, μετά από 18 ώρες που καιγόμουν στη μήτρα της μητέρας μου, εγώ παραδόθηκα στη ζωή”, εξήγησε η Jessen. “


Please follow and like us:
error
fb-share-icon

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *